Blog

blogberichtenZie hier hoe collega content marketeers elkaar versterken

blog 19 4 (375x500)

Zie hier hoe collega content marketeers elkaar versterken

Content marketing is een relatief nieuw begrip in marketing. Er wordt aardig wat over geschreven, maar niemand heeft alle wijsheid in pacht. Daarom zoek je elkaar op.

Krachtig netwerk

Om kennis te delen. Of elkaar aan te vullen in expertise. Zo ben ik bijvoorbeeld in aanraking gekomen met de Content Club die uit ruim 400 content marketeers bestaat. En volg ik de mensen uit het vak via social media. Eén heer viel mij direct op, Christian Slagter. Niet in de laatste plaats omdat hij van koeien houdt. En ik toevallig ook. Maar ook omdat hij veel geschreven heeft over content marketing.  En goed gevonden wordt via de zoekmachines.

Partnerships

Wij hadden elkaar niet persoonlijk ontmoet. Christian stelde voor een afspraak te maken.  Uit ons gesprek bleek dat er veel raakvlakken zijn. Maar er zijn ook zaken, waarin wij elkaar kunnen versterken of de bal toespelen. Zo weet Christian veel van finance gerelateerde onderwerpen en ik van wonen. En is Christian iets meer techneut en ik iets meer sales. Zie hier de ingrediënten om elkaar te versterken. En partnerships met elkaar aan te gaan. Wat volgens mij de toekomst is. Gisteren hoorde ik Annemarie van Gaal dit daarover zeggen: ,,De multinational van de toekomst kan best één zzp-er zijn. Door het aangaan van partnerships”.  Ze lanceerde het woord ,,de mzp-er”, de multinational zonder personeel. Egbert Jan van Bel (bekend van managementboeken en verbonden aan Beeckestijn) had woorden van gelijke strekking.

Daar waar ik een opdrachtgever niet mee kan helpen kan ik Christian inschakelen en andersom. Of wij kunnen samen een project oppakken.

Interview op de site van Slagter Media 

blog 19

Een volgende stap was dat hij mij vroeg voor een interview op de website van Slagter Media. Heel graag, Christian. Zie hier het resultaat:

Interview met Brigitte Schiering van Content4Bizz

Meer weten over de expertises op het gebied van content marketing?Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bel 06 818 40 824. Of mail:  info@content4bizz.nl

Vind je dit een interessant artikel, deel het dan via de onderstaande social media knoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Naar Boven
logo-content4bizz

Jouw (merk)verhaal vertellen? Wij helpen jou, jouw organisatie of bedrijf. Content4Bizz heeft meer dan 25 jaar ervaring in media, PR & journalistiek, sales & marketingcommunicatie.

Contact

Smallekamp 4
1991 CA Velserbroek
Tel: 0681840824
mail: info@content4bizz.nl

Social Media