Gratis contenscan

Gratis content scan 

Wij bieden een gratis contentscan aan. Gezien de vele scans die wij inmiddels hebben mogen uitvoeren blijkt dat er nog een lange weg te gaan is. Bij de één ontbreekt het aan verleidende teksten en beelden voor de bezoekers. En bij de ander aan de juiste tone of voice voor de doelgroep. Zo zijn er meer voorbeelden. Samengevat lijkt het erop dat content het laatste is waar website en webshop eigenaren aan denken als zij van start gaan. Terwijl content marketing een onderdeel is van de online marketing mix.

Waar bestaat de online marketing mix uit?

 

 1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 2. Google Adwords (SEA)
 3. Content marketing
 4. E-mail marketing
 5. Sociale media
 6. Display advertising
 7. Affiliate marketing
 8. Link building
 9. Vergelijkingssites

Content marketing en zoekmachine optimalisatie

Interessant is dat content marketing steeds meer een onderdeel van zoekmachine optimalisatie wordt. Voorheen kon je met slimme SEO trucjes hoger in Google komen, waardoor je traffic naar je website kreeg. Google doorziet dat en daardoor werkt het steeds minder. Het draait meer en  meer om kwalitatief goede content die vragen van de bezoeker beantwoordt.

Een goed lopende website of webshop heeft goede content

Of je nu dekbedden verkoopt of sieraden, het is noodzakelijk om content marketing in te zetten als onderdeel van je marketing strategie.

Waarom?

 

 1. Het creëren van waardevolle, gratis content schept vertrouwen en autoriteit in de branche.
 2. Content bouwt jouw merk.
 3. Content houdt mensen op de hoogte.
 4. Content geeft je iets om te delen op social media.
 5. Content helpt jou hoog te scoren in zoekmachines, zoals Google.
 6. Content zorgt voor traffic naar jouw website/webshop.
 7. Content trekt als een magneet leads aan.
 8. Content helpt bij het omzetten van prospects naar klanten.
 9. Content zorgt ervoor dat klanten terugkeren.
 10. Content zorgt voor mond-tot-mond reclame. Een klant wordt een ambassadeur.

Kortom: meer klanten met content marketing

Waar geeft een contentscan antwoord op?

De contentscan van Content4Bizz bekijkt naast de vindbaarheid in zoekmachines bijvoorbeeld of de teksten en het beeldmateriaal voldoende verleiden en of de potentiële klant antwoord krijgt op zijn vragen. De vraagkant van klantzijde is het belangrijkste uitgangspunt. Tenslotte word je op die manier gevonden! Je helpt de klant in zijn zoektocht naar de producten en diensten, die bij hem passen. Je adviseert en informeert om de merkenvoorkeur op te bouwen die leidt tot een aankoop. Wij kijken verder dan je eigen platform. We scannen gelijk jouw social media kanalen!

 

JA, IK WIL EEN GRATIS CONTENTSCAN

Stuur ons jouw mailadres via het veld hieronder en we nemen contact met jou op voor de intake & aanvullend de contentscan van de betreffende website/webshop. We gebruiken je e-mailadres alleen om contact op te nemen voor de contentscan.

  Je e-mailadres (verplicht)