Content Creatie

Content creatie

Wij creëren goede content in woord, beeld en geluid, voor on- en offline mediakanalen. Denk daarbij aan: interviews, branded content, blogs, SEO webteksten, infographics, whitepapers, e-books, video’s, redactionele artikelen, columns, teksten voor radiospots en podcasts. Zie hiervoor ook onze 5 V’s methode, waarbij content creatie valt onder ‘Vertellen van jouw verhaal’ en ‘Vormgeven van jouw verhaal’.

Hier vind je voorbeelden van ons werk.

Tekstschrijver gezocht?

Een goede SEO tekstschrijver betaalt zich altijd terug. Al is het alleen al vanwege de online vindbaarheid van je website. Goede teksten zorgen voor jarenlange traffic naar je website. Deze bezoekers zijn warme leads voor je bedrijf. Goede teksten zorgen ook voor conversie op je website. Doen de bezoekers van je website wat je wilt dat ze gaan doen? Daarnaast zorgt goede content voor naamsbekendheid en branding van je merk of bedrijf. Als je je website regelmatig voorziet van verse content draagt dat bij aan je online vindbaarheid. Denk je met kopieer- en plakwerk van andere websites een heel eind te komen? Helaas, Google straft meteen. Het gaat om unieke en goede content.

Webteksten

Voor business to business bedrijven is een whitepaper of brochure een goede manier om leads te genereren. We helpen je er graag bij.
En wat denk je van 1 op 1 contact met je doelgroep via je nieuwsbrief? Het is bewezen dat het regelmatig verzenden van een e-mail nieuwsbrief je marketing en PR ten goede komt. Wij nemen jou de zorg uit handen en schrijven en publiceren wekelijks, tweemaandelijks of maandelijks je nieuwsbrief.
Ook voor offline publicaties, zoals teksten voor folders, advertenties, magazines kun je bij ons terecht. Maar denk ook aan radiospots. Op regelmatige basis schrijven van een column of blogpost behoort ook tot de mogelijkheden.
Wil je de pers benaderen? Wij schrijven je persbericht en indien gewenst zetten we ons brede media netwerk in om het onder de aandacht van de journalisten te brengen.

Klik op de knop voor contactinformatie.

Naar Boven
logo-content4bizz

Jouw (merk)verhaal vertellen? Wij helpen jou, jouw organisatie of bedrijf. Content4Bizz heeft meer dan 25 jaar ervaring in media, PR & journalistiek, sales & marketingcommunicatie.

Contact

Smallekamp 4
1991 CA Velserbroek
Tel: 0681840824
mail: info@content4bizz.nl

Social Media