Content publicatie

Content publicatie

Uit de brainstormsessies voorafgaande aan de content creatie en de content strategie die daarop volgt wordt duidelijk waar het publiek dat we willen bereiken zich bevindt. Van welke mediakanalen maken zij gebruik?

Het publiek kan zich bevinden op owned, paid of earned mediakanalen.

Wat is owned media?

Owned media zijn je eigen kanalen, zoals je website, je nieuwsbrief, je social media kanalen en in print een bedrijfsbrochure bijvoorbeeld.

Wat is paid media?

Paid media zijn alle uitingen in media van derden waar je voor moet betalen. Bijvoorbeeld op een online platform of in een krant of tijdschrift.

Wat is earned media?

Earned media omvat alle media waar je niet voor hoeft te betalen, maar die ‘gratis’ door anderen wordt gecreëerd. Denk aan een review of een post op social media waar jouw bedrijf positief wordt genoemd.

Deze kanalen kennen voor ons geen geheimen. Wij helpen jou met de publicatie van jouw content, zodat jij in de juiste fase van de customer journey jouw (potentiële) klant bereikt, bindt en boeit. Wij regelen de inkoop bij kranten, magazines en online platforms. Ook kunnen we jou ontzorgen als het gaat om free publicity.

Klik op de knop voor contactinformatie.

Naar Boven
logo-content4bizz

Jouw (merk)verhaal vertellen? Wij helpen jou, jouw organisatie of bedrijf. Content4Bizz heeft meer dan 25 jaar ervaring in media, PR & journalistiek, sales & marketingcommunicatie.

Contact

Smallekamp 4
1991 CA Velserbroek
Tel: 0681840824
mail: info@content4bizz.nl

Social Media