Onze diensten

ONZE DIENSTEN

Content4Bizz is een content en social media marketing bureau in Noord-Holland. Het reclame/PR/marketing/sales bureau van nu.  Met content marketing en social media marketing maak je reclame door het vertellen van verhalen en het maken en verspreiden van relevante content. En zorg je ervoor dat je online zichtbaar en vindbaar bent.

Wil je:

  • Jouw (potentiële) klant bereiken?
  • Jarenlang traffic naar je website?
  • Meer naamsbekendheid?
  • Een positieve merkbeleving bij je publiek?
  • Meer bereik en een grotere betrokkenheid op social media?
  • Met minder kosten leads genereren?
  • Online vindbaar zijn o.a. via Google?
  • Dat bezoekers van je site doen wat jij wilt?

Wij helpen jou met content marketing en social media marketing om deze doelstellingen te bereiken. We schrijven goede teksten. We zorgen voor een content strategie. We publiceren de content onder andere op jouw social media kanalen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Een strategie geeft richting! Wil je niet met hagel schieten, dan is een content stategie cruciaal. Zo weet je zeker dat je efficiënt en effectief je doelgroep(en) bereikt. Heb je geen content strategie, dan kost content marketing je meer geld en tijd dan nodig is.

Maandelijkse content marketing onderhoud van je website en social media. Content marketing is het vertellen en verspreiden van relevante verhalen. Die vertel je met de juiste tekst en beeldmateriaal. Bekijk de content marketing/social media pakketten.

Tekstschrijver gezocht? Wij schrijven jouw webteksten en zorgen met zoekmachinemarketing dat ze vindbaar zijn. Ook wel SEO genoemd. Teksten voor je website, een whitepaper of landingspagina om direct leads mee te genereren. Of teksten voor print.

Wat is content marketing? Wil je meer weten over content marketing, tekstschrijven, video’s of andere content? En daarna zelf aan de slag? Wij helpen je graag op weg. Met een training of persoonlijke coaching op maat. Je leert bijvoorbeeld hoe je aan onderwerpen komt.

SOCIAL MEDIA MAANDPAKKETTEN

Wil jij bezig zijn met waar jij goed in bent en geen omkijken hebben naar je social media kanalen? Of heeft je marketingafdeling ondersteuning nodig?
Besteed je social media dan uit. Dat kan al vanaf € 99,-. per maand!