Teksten schrijven

TEKSTEN SCHRIJVEN

Tekstschrijver gezocht?

Een goede SEO tekstschrijver betaalt zich altijd terug. Al is het alleen al vanwege de online vindbaarheid van je website. Goede teksten zorgen voor jarenlange traffic naar je website. Deze bezoekers zijn warme leads voor je bedrijf. Goede teksten zorgen ook voor conversie op je website. Doen de bezoekers van je website wat je wilt dat ze gaan doen? Daarnaast zorgt goede content voor naamsbekendheid en branding van je merk of bedrijf. Als je je website regelmatig voorziet van verse content draagt dat bij aan je online vindbaarheid. Denk je met kopieer- en plakwerk van andere websites een heel eind te komen? Helaas, Google straft meteen. Het gaat om unieke en goede content.

Webteksten

Voordat we met het schrijven van jouw webteksten beginnen doen we eerst een uitgebreid zoektermenonderzoek. En we doen research, onder andere naar trends in de zoekmachines. Zo vergroot je de kans dat je hoger in Google komt.

Welke teksten nog meer

Voor business to business bedrijven is een whitepaper of brochure een goede manier om leads te genereren. We helpen je er graag bij.

En wat denk je van 1 op 1 contact met je doelgroep via je nieuwsbrief? Zodat je niet alleen afhankelijk bent van een techreus als Facebook? Het is bewezen dat het regelmatig verzenden van een e-mail nieuwsbrief je marketing en PR ten goede komt. Wij nemen jou de zorg uit handen en schrijven en publiceren wekelijks, tweemaandelijks of maandelijks je nieuwsbrief.

Ook voor offline publicaties, zoals teksten voor branded content artikelen, folders, advertenties, magazines kun je bij ons terecht. Maar denk ook aan radiospots. Op regelmatige basis schrijven van een column of blogpost behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je de pers benaderen? Wij schrijven je persbericht en indien gewenst zetten we ons brede media netwerk in om het onder de aandacht van de journalisten te brengen.

Wil je maandelijks content marketing onderhoud? Ga dan voor de dienst: content marketing onderhoud.