Over ons

Over Content4Bizz

Hoe onderscheid je je?

Wij zijn jouw partner in marketing en communicatie als je resultaatgericht bent om jouw business doelstellingen te halen. Je beter en anders wilt zijn dan anderen. Je van je concurrent wilt onderscheiden. Dat willen wij namelijk ook.

Dit bereik je met creativiteit en buiten de gebaande paden denken. Het net even anders doen dan de rest. Waarom doen we het nu zo? Met welk resultaat? Hoe kan dat beter? Daar staat Content4Bizz voor.

Ons team

We hebben een creatief team met fotografen, videomakers, bloggers, SEO tekstschrijvers en
vormgevers. Interesse om toe te treden tot ons team? Mail naar info@content4bizz.nl

We hebben samenwerkingen met fullservice online marketing bureaus (voor het bouwen van jouw eigen content platform bijvoorbeeld) en met Salesexpertise, om klanten te helpen aan een structurele verbetering van hun commerciële organisatie. Het bedrijf heet tenslotte Content4Bizz, dat staat voor meer business met goede content. Content kan nog zo goed zijn en uiteindelijk leads opleveren, maar als die niet adequaat worden opgevolgd door sales, dan is je inspanning voor niets geweest.

Content4Bizz is uitgever van VelsenCityBlog

Naar Boven
logo-content4bizz

Jouw (merk)verhaal vertellen? Wij helpen jou, jouw organisatie of bedrijf. Content4Bizz heeft meer dan 25 jaar ervaring in media, PR & journalistiek, sales & marketingcommunicatie.

Contact

Smallekamp 4
1991 CA Velserbroek
Tel: 0681840824
mail: info@content4bizz.nl

Social Media