Over

Over Content4Bizz

Hoe onderscheid je je?

Wij zijn jouw partner in marketing en communicatie als je resultaatgericht bent om jouw business doelstellingen te halen. Je beter  en anders wilt zijn dan anderen. Je van je concurrent wilt onderscheiden. Dat willen wij namelijk ook.

Dit bereik je met creativiteit en buiten de gebaande paden denken. Het net even anders doen dan de rest. Waarom doen we het nu zo? Met welk resultaat? Hoe kan dat beter? Daar staat Content4Bizz voor.

 

Welke stappen nemen we samen met jou?

Daarom beginnen wij samen met jou, met jouw afdeling, jouw bedrijf om de content strategie te bepalen. Elk bedrijf heeft een verhaal. Hoe is het ontstaan? Met welk doel? Vanuit welke passie? Vaak zijn mensen zo druk met de waan van de dag en interne zaken dat dat naar de achtergrond verdwijnt. Terwijl dat jouw (potentiële) klanten juist aanspreekt. En je hiermee een band met jouw klant opbouwt. En hoe komen klanten nu bij jullie terecht? Welke stappen nemen zij (klantreis)? Wie is de doelgroep precies? En op welke vragen wil zij antwoord? Waar is zij te vinden? En via welke middelen kunnen wij deze doelgroep bereiken?

Na deze fase maken wij een content actieplan en een contentkalender.

Dan is het tijd voor actie en gaan wij tot uitvoering over. Dat doen wij voor jou of je doet het zelf met jouw afdeling. Of een combinatie hiervan.

Het produceren, organiseren, coördineren en distribueren van content is een hele klus en veel bedrijven laten dat dan ook graag aan professionals over. Maar wees niet bang om de regie uit handen te geven, die behoud je uiteraard zelf.

 

Het resultaat

Tussentijds evalueren wij met elkaar het resultaat, zodat wij kunnen bijsturen als bepaalde content niet of onvoldoende werkt (optimalisatie).

Content marketing is gericht op de lange termijn. Het duurt een paar maanden voordat je de return on investment ziet. Maar het is een investering die zich ook na jaren terugverdient. Content marketing genereert een longtail van bezoekers naar je website. Je bouwt bovendien een relatie op met je doelgroep en je werkt aan je naamsbekendheid.

 

Waarom Content4Bizz?

Ervaring, ambitie en creativiteit

Content4Bizz heeft meer dan 20 jaar ervaring in off- en online media, marketing(communicatie), copywriting, tekstschrijven en sales. Content marketing is topsport. Je hebt een lange adem nodig, creativiteit, doorzettingsvermogen, lef, jezelf doelen stellen, jezelf uitdagen, beter willen zijn dan anderen en willen scoren. Door onze ervaring kunnen we ons goed inleven in de klant en snel tot de kern komen. Content4Bizz doet net dat stapje meer om van jouw online marketing een succes te maken.

 

Onze missie

Content4Bizz’ missie is om bedrijven en zelfstandige professionals te helpen aan meer business met  de diensten content strategiecontent marketing, (SEO) tekstschrijven, en trainingen.

 

Team

Content4Bizz werkt met een pool van toegewijde freelancers. Van tekstschrijver tot video producent. Die allemaal volgens het beproefde Content4Bizz recept werken. Dat betekent voor jou; wel de lusten, niet de lasten.

 

Kwaliteit, kostenefficiënt, tijd en plaats onafhankelijk

We hebben geen duur kantoorpand en andere overheadkosten. En dat vertaalt zich door in het tarief dat wij rekenen. Wij omarmen het tijd en plaats onafhankelijk werken. Daar werken waar er wifi is. Met als je belangrijkste werkkapitaal je laptop en smartphone. Innovatie en creativiteit laten zich niet vangen tussen kantoormuren met een tijdklok van 9 tot 17 uur.

 

Practice what you preach

Om te zien wat bloggen en content marketing op zou leveren is Content4Bizz in 2013 begonnen met een B2B blog. Via deze case lees je er meer over.

 

Online marketing bureau

In opdracht van full service online marketing bureaus schrijven wij regelmatig webteksten, whitepapers, brochures en landingspagina’s bijvoorbeeld. Onder andere voor advocatenkantoren en makelaars (B2B en B2C). Content4Bizz is gespecialiseerd in content marketing en (SEO) tekstschrijven.  Dit zijn onderdelen van online marketing.

 

Goede doelen en sponsoring

Content4Bizz steunt het KWF en Natuurmonumenten, de acties Serious Request en Freeagirl en sponsort de Club van 100 van LTC Ruïne van Brederode, Tennispark  Brederode.