Wil jij bezig zijn met waar jij goed in bent en geen omkijken hebben naar je social media kanalen? Of heeft je marketingafdeling ondersteuning nodig? Besteed je social media dan uit. Dat kan al vanaf € 149,-. per maand! Bekijk hier onze Social Media Maandpakketten. 

 

Prijzen exclusief BTW.

Contract voor minimaal 6 maanden. Dit omdat je pas na een aantal maanden het effect ziet van je inspanningen.  

De opstartkosten zijn eenmalig en heb je nodig voor een goed plan van aanpak. Je krijgt hiervoor een: 

  • Social media audit (waar sta je nu)
  • Brand audit (de impact van je merk online)
  • Welke social media accounts gaan we inzetten?
  • Social media marketing strategie
  • Consistentie in identiteit en design (brandbook)
  • Implementeren van de accounts in Content4Bizz social tool

Veel gestelde vragen: 

Wat is webcare? 

Social media marketing gaat om het aangaan van de interactie met je doelgroep. Zodat hij betrokken is bij je merk en/of bedrijf. Daarom is het van groot belang om tijdig te reageren op berichten van je fans. Wij nemen dit vanaf het Brons pakket uit handen. Uiteraard behoud je zelf de regie. 

Wat houdt de maandelijkse social media marketing rapportage in? 

Social media marketing is pas effectief als je regelmatig de resultaten meet en bijstuurt waar nodig. Met de Content4Bizz social tool kunnen we jou maandelijks voorzien van een rapportage die jou de effecten van de inspanningen laat zien. 

Wat houdt het social media advies in? 

Elk kwartaal bekijken we de marketing campagnes en gaan we met elkaar evalueren over de voortgang en eventuele veranderingen die we moeten doorvoeren om tot een effectievere campagne te komen. 

Wat is content curatie? 

Content curatie is het gebruik maken van content die er al is (nieuws bijvoorbeeld) en die relevant is voor jouw fans en waar jij als bedrijf een eigen ‘sausje’ overheen gooit. 

Wat is content creatie? 

Content creatie is het maken van eigen content in de vorm van teksten, video, foto’s, infographics enzovoort. 

Wat houdt content productie in?

Content moet je eerst produceren in de vorm van teksten, video’s, foto’s en andere visuals. Pas daarna kun je gaan publiceren. Wij plannen per kwartaal een dag(deel) in om voldoende goede content te produceren waar we mee vooruit kunnen. Deze content wordt voorzien van jouw huisstijl etc. Volgens het brandbook van de opstartfase.

Wil jij bezig zijn met waar jij goed in bent en geen omkijken hebben naar je social media kanalen? Of heeft je marketingafdeling ondersteuning nodig? Besteed je social media dan uit. Dat kan al vanaf € 99,-. per maand!