Waarom C4B?

a

Ervaring, ambitie en
creativiteit

Content4Bizz heeft meer dan 25 jaar ervaring in media, PR en journalistiek, marketingcommunicatie en sales.

Content marketing is topsport. Je hebt een lange adem nodig, creativiteit, doorzettingsvermogen, lef, jezelf doelen stellen, jezelf uitdagen, beter willen zijn dan anderen en willen scoren. Door onze ervaring kunnen we ons goed inleven in de klant en snel tot de kern komen. Content4Bizz doet net dat stapje meer om van jouw marketingcommunicatie een succes te maken. Bekijk hier onze eigen 5 V’s methode.

Onze missie

Wij helpen bedrijven, organisaties en professionals met het vertellen en verspreiden van hun (merk) verhaal. Content marketing gaat over verhalen maken en delen, zodat jouw publiek op een prettige manier met jou, jouw merk, in aanraking komt. Dat doen wij via onze eigen methode, de 5 V’s.

a
a

Team

Content4Bizz werkt met een vast team van SEO tekstschrijvers, bloggers, videoproducenten, fotografen, vormgevers en andere creatieven en ondersteuners. Interesse om toe te treden tot ons team? Mail naar: info@content4bizz.nl.

Kwaliteit, kostenefficiënt,
tijd en plaats onafhankelijk

We hebben geen duur kantoorpand en andere overheadkosten. En dat vertaalt zich door in het tarief dat wij rekenen. Wij omarmen het tijd en plaats onafhankelijk werken. Daar werken waar er wifi is. Met als je belangrijkste werkkapitaal je laptop en smartphone. Innovatie en creativiteit laten zich niet vangen tussen kantoormuren met een tijdklok van 9 tot 17 uur.

a
a

Practice what you
preach

Om te zien wat bloggen en content marketing oplevert is Content4Bizz in 2013 begonnen met een B2B blog. Dat content marketing een lange termijn investering is is zeker gebleken. Zelfs nu nog komen mensen op de website binnen via bepaalde blogartikelen.

Content4Bizz is vanaf oktober 2018 oprichter en uitgever van VelsenCityBlog. Ook deze cityblog bewijst wat je met goede content bereikt. Veel ondernemers in ‘Velsen City’ en omgeving helpen we hiermee om hun (merk)verhaal te vertellen aan bezoekers en locals.

Samenwerking

We hebben samenwerkingen met fullservice online marketing bureaus (voor het bouwen van jouw eigen content platform bijvoorbeeld) en met Salesexpertise, om klanten te helpen aan een structurele verbetering van hun commerciële organisatie. Content4Bizz staat tenslotte voor meer business met goede content. Content kan nog zo goed zijn en uiteindelijk leads opleveren, maar als die niet adequaat worden opgevolgd door sales, dan is je inspanning voor niets geweest.

a
Naar Boven
logo-content4bizz

Jouw (merk)verhaal vertellen? Wij helpen jou, jouw organisatie of bedrijf. Content4Bizz heeft meer dan 25 jaar ervaring in media, PR & journalistiek, sales & marketingcommunicatie.

Contact

Smallekamp 4
1991 CA Velserbroek
Tel: 0681840824
mail: info@content4bizz.nl

Social Media